Personal Training

Gezonder én gelukkiger

Wij geloven dat we mensen kunnen motiveren en kunnen veranderen op zowel fysiek als mentaal vlak. Met oog voor ieders individuele situatie zorgen we door sport, voeding en beweging voor een gezonder, alerter, productiever en fitter leven met minder ziekteverzuim en meer geluk. En altijd staan de doelen en wensen van jou, de sporter, centraal.

Personal hardlooptraining

Zo werkt een personal trainer

Elke trainingssessie stemmen we af op de individuele korte en lange termijn doelstellingen van de klant. We zorgen steeds voor variatie en uitdagingen, zo blijft het sporten leuk en afwisselend. En heb jij direct na de training weer zin in de volgende sessie.

Trends in personal training
De Outdoor Fitnessclub houdt trends in de gaten, maar wij passen die alleen toe als er echt een bewezen effect is.

Wat vind jij leuk?
Wij passen onze personal training sessies aan aan wat jij leuk vindt en waar jij jezelf in wilt verbeteren. Of het nu gaat om de nadruk op souplesse, kracht en spieropbouw, gewichtsverlies of uithoudingsvermogen. Vaak is een personal training een combinatie van deze elementen.
Je kunt ook voor personal hardlooptraining kiezen bij ons. Dan begeleiden we je zowel op het vlak van hardlooptechniek als het uitbouwen van je duurvermogen en het vergroten van je snelheid.

Locaties
In de Haarlemmermeer en omstreken: jouw personal trainer komt naar je toe om te sporten, op jouw favoriete locatie!

Wij beloven jou…

  • Meer plezier in bewegen
  • Altijd een ‘stok achter de deur’
  • Deskundige, persoonlijke begeleiding
  • Minimale kans op blessures
  • Maximaal resultaat
  • Jouw vaste, professionele personal trainer