Personal Training

Gezonder én blijer

Wij geloven dat we ook jou door middel van sport kunnen motiveren en kunnen veranderen op fysiek en mentaal vlak. Met oog voor jouw individuele situatie werken we door sport, voedings- en bewegingsadvies aan een gezonder, alerter, productiever en fitter leven met minder ziekteverzuim en meer geluk voor jou. Daarbij staan jouw doelen, wensen en mogelijkheden altijd centraal.

Personal hardlooptraining

Personal training bij de OFC

Elke trainingssessie stemmen we af op jouw individuele korte- en lange termijn doelstellingen. We zorgen steeds voor variatie en uitdagingen, zo blijft het sporten leuk en afwisselend. En heb jij direct na de training weer zin in de volgende sessie.

Wat vind jij leuk?
Wij passen onze personal training sessies aan aan wat jij leuk vindt en waar jij jezelf in wilt verbeteren. Of het nu gaat om de nadruk op souplesse, kracht en spieropbouw, gewichtsverlies of uithoudingsvermogen. Vaak is een personal training een combinatie van deze elementen.

Hardlopen is bij ons altijd onderdeel van personal training. Gewoon omdat het zo heerlijk is en veel voldoening geeft. Tenminste, als je het gedegen en rustig opbouwt. Daarom begeleiden we je zowel op het vlak van hardlooptechniek als het uitbouwen van je duurvermogen en het vergroten van je snelheid.

Al snel boek je resultaat en ga je, naast de personal training, ook zelf aan de slag.

Locaties
In de Haarlemmermeer en omstreken: jouw personal trainer komt naar je toe om te sporten!

Wij beloven jou…

  • Meer plezier in bewegen
  • Altijd een ‘stok achter de deur’
  • Deskundige, persoonlijke begeleiding
  • Minimale kans op blessures
  • Maximaal resultaat
  • Uitdaging en plezier
  • Jouw vaste, professionele personal trainer