Personal hardlooptraining

Personal hardlooptraining
Personal hardlooptraining in de Haarlemmermeer
Beginner of Gevorderd


Ben je een beginnende hardloper en train je liever één-op-één dan in een groep? Of ben je een gevorderde loper en train je graag op een moment overdag dat jou goed uitkomt? Dat kan allebei in de vorm van personal hardlooptraining in de Haarlemmermeer.

Precies op jou afgestemd

Door middel van deskundige, individuele begeleiding kan ik jou motiveren en helpen veranderen op fysiek en mentaal vlak. Met oog voor jouw individuele situatie en waarbij jouw doelen, wensen en mogelijkheden altijd centraal staan.

Trainster Belinda stemt elke trainingssessie af op jouw individuele korte- en lange termijn doelstellingen. En op jouw vorm van de dag. We zorgen steeds voor variatie en uitdagingen, zo blijft het hardlopen leuk en afwisselend. Direct na de training heb je alweer zin in de volgende sessie.

Het tarief voor professionele personal hardlooptraining is €52 per training van een uur. Het Haarlemmermeerse Bos of de Venneperhout is waar ik bij voorkeur met jou ga trainen.

beter, langer, sneller

Hardlopen is heerlijk, tenminste, als je het gedegen en rustig opbouwt. Daarom besteed ik in de trainingen aandacht aan een combinatie van hardlooptechniek, kracht-, coördinatie- en souplesse oefeningen. Naast uiteraard het uitbouwen van je duurvermogen en het vergroten van je snelheid. Al snel boek je resultaat en ga je, naast de personal training, ook zelf aan de slag.

ik beloof jou:

Meer plezier in bewegen
Altijd een ‘stok achter de deur’
Deskundige, persoonlijke begeleiding
Minimale kans op blessures
Maximaal resultaat
Uitdaging en plezier
Atletiekunie gecertificeerde trainer

Interesse in personal hardlooptraining in Hoofddorp of Nieuw-Vennep? Bel dan met Belinda voor een vrijblijvend intake-gesprek met 06-83270958

Veel aandacht voor efficiënte hardlooptechniek