OFC is sponsor en deelnemer van de Socialrun

Socialrun team Fit4Fun

OFC is sponsor en deelnemer van de Socialrun

Socialrun estafetteloop van 555 km

Op vrijdag 20 september knalt in Soesterberg het startschot van de Socialrun, een estafetteloop van 555 km door Nederland. De Outdoor Fitnessclub is trotse sponsor van Team Fit4Fun en in dit team van 25 bikkels doet een aantal OFC’ers mee (Belinda, Fabien, Richard en Bram). Van 20-22 september zijn wij met het Socialrun Team Fit4Fun dag en nacht onderweg als hardloper, maar ook als chauffeur, navigator en voor onze social media verslaglegging. We verheugen ons er nu al op (en het is ook spannend) om met z’n allen die 555 kilometer te volbrengen en als team over de finish te gaan.

Er is de afgelopen maanden keihard gewerkt om sponsoren te vinden en van alles en nog wat met elkaar te organiseren en te regelen om onze deelname mogelijk te maken. Iedereen draagt naar eigen kunnen zijn of haar steentje bij. Echt, dat is teamwerk, waarbij nieuwe vriendschappen zijn ontstaan. Sport verbroedert en dat is zo mooi om te ervaren.

Goed doel

Wij doen mee voor de sportieve uitdaging en uiteraard om geld op te halen voor het goede doel. De stichting Socialrun financiert van de opbrengst kleinschalige projecten die bijdragen aan openheid over psychische aandoeningen en de sociale acceptatie van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Het motto van de Socialrun is dan ook niet voor niets #meedoeniswinnen. Je hebt het vast de afgelopen tijd al vaak gezien op de rode armbandjes die wij dragen.

Kilometers sponsoren

Wil jij ons, maar vooral ook de Socialrun steunen, dan kun je voor €5 een kilometer sponsoren. Ga dan naar onze teamsite waar je heel gemakkelijk een donatie kunt doen: Team Fit4Fun Socialrun donatiepagina

Help ons naar de finish op 22 september. Dankjewel!

Live tracking tijdens het evenement

Tijdens de Socialrun kun je ons team live volgen via deze tracker. Zoek naar team nummer 8 Fit4Fun en je ziet precies of we een beetje opschieten.

Social media:

Volg ons op Facebook of Instagram.

#meedoeniswinnen #voorwiekomjijinbeweging

Deel dit bericht