Kids Running Bootcamp gaat door na de herfstvakantie!

Kids Running Bootcamp

Kids Running Bootcamp gaat door na de herfstvakantie!

Kids Running Bootcamp

In september begonnen we op proef met een kids running bootcamp in Nieuw-Vennep, speciaal voor stoere kids tussen 8 en 13 jaar oud, die fit en sterk willen worden en blijven. En we hebben goed nieuws! Dankzij de positieve reacties van enthousiaste kids en hun ouders gaan we hier na de herfstvakantie mee door. En er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor wie er snel bij is.

Iedere vrijdagmiddag tot aan de kerstvakantie werken we aan conditie, kracht, hardlooptechniek, coördinatie en behendigheid. Je wordt er sneller, sterker en beter van. Want samen buiten sporten is superleuk en de kids running bootcamp biedt veel afwisseling en spelelementen. De training is geschikt voor alle fitheidsniveau’s; de professionele trainster daagt jou uit op jouw niveau en helpt je om beter te worden.

Plezier en sportiviteit, uitdagen en samenwerken, elkaar helpen en aanmoedigen, dat staat bij ons centraal.

Je kunt je kid nu aanmelden voor een serie van 8 trainingen, van vrijdag 2 november tot en met 21 december. Klik hier voor meer informatie en meld je kid snel aan voor deze bijzondere kids running bootcamp in Nieuw-Vennep want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Deel dit bericht