Feestje op je bord – 9 uitdagingen

BGN Feestje op je bord

Feestje op je bord – 9 uitdagingen

Feestje op je bord – 9 uitdagingen voor meer groente en fruit

Afvallen. Niet het leukste werkwoord wat er is. Toch zijn velen er alweer mee bezig met het oog op de komende zomer. Gewichtsconsulente Belinda van de Outdoor Fitnessclub gelooft niet in poedermaaltijden of met honger naar bed. Met de campagne ‘Feestje op je bord’, die de Outdoor Fitnessclub voert met de overkoepelende beroepsvereniging, laat Belinda zien dat afslanken op een gezonde, verantwoorde en leuke manier mogelijk is.
De komende periode gaan we negen uitdagingen aan om gezonder te eten.

Gewichtsconsulente Belinda: “Feestje op je bord is een tropische, vrolijke campagne die gaat over variëren met gezonde voeding. Iedere week staat er een nieuwe uitdaging centraal gericht op een gezonder ontbijt, lunch of diner. Ik inspireer mensen tijdens deze campagne met vrolijke gerechten en gemakkelijke recepten, allemaal met de focus op méér groente en méér fruit eten”.
Volg dus de berichten op onze Facebook pagina.

Gewichtsconsulente Belinda biedt ook individuele begeleiding aan om af te vallen of een verbetering in jouw leefstijl te realiseren.

Wil je meer weten over mijn aanpak en de voordeelpakketten voor individuele begeleiding? Kijk dan op onze voedingsadvies pagina en maak een afspraak voor een oriënterend intakegesprek. We maken er samen een feestje op je bord van!

Deel dit bericht