Alle groepstrainingen stoppen t/m 6 april

Alle groepstrainingen stoppen t/m 6 april

Lieve OFC’ers,

Het zijn bizarre tijden nu de wereldwijde uitbraak van het coronavirus zoveel impact heeft op alles wat wij doen. De door de autoriteiten afgekondigde extra maatregelen van gisteravond om de verspreiding van het virus in te dammen hebben nu ook directe gevolgen voor onze club en voor jullie als sporters.

Wij gaan net als alle andere sport- en fitnessclubs per direct stoppen met het geven van de groepstrainingen tot en met maandag 6 april.

Waarom? Ik voel me verantwoordelijk om ook mee te helpen aan het verder voorkomen van de verspreiding van dit virus onder jullie, onze trainers en onze omgeving. Hopelijk zorgen we er met deze bijdrage voor dat het niet nog verder uit de hand gaat lopen. Hoe lastig dat besluit ook is.

Ik stuur jullie dit bericht echt met heel veel pijn in mijn hart. Wij willen nu eenmaal allemaal heel graag sporten, maar vooral ook gezond blijven.

En ik kan dus alleen maar, samen met jullie, hopen op betere tijden. En natuurlijk dat we na 6 april weer met z’n allen verder kunnen.

We willen jou uiteraard wel fit en in beweging houden. En dus publiceren we regelmatig filmpjes met inspiratie. Die vind je op deze pagina. Train jij thuis met ons mee?

Blijf gezond!

Sportieve groet,

Belinda de Ridder

Deel dit bericht