Masterclass Hardlopen

Voor wie is zo’n Masterclass Hardlopen bedoeld?
Je bent al een (redelijk) ervaren hardloper of hardloopster en je wilt meer halen uit het hardlopen. Je wilt een betere hardloper worden. Lopen met meer ontspanning, meer snelheid, meer plezier en misschien ook wel minder kans op blessures. Je wilt heel doelgericht investeren in je hardloopcarrière en daarbij wil je professionele begeleiding van een gecertificeerd hardlooptrainer die jou als personal hardloopcoach veel persoonlijke aandacht en praktische feedback geeft. Dan is onze intensieve Masterclass Hardlopen bedoeld voor jou.

Wat is een Masterclass Hardlopen?
Uniek in zijn soort. Eén-op-één (of met z’n tweeën) ga je aan het werk met jouw trainer. Tijdens de eerste training doen we een persoonlijke intake met een videoanalyse. Daarbij observeren we jouw hardloopstijl, luisteren we naar jouw hardloopverleden, hardloopdoelen en -wensen en inventariseren we jouw mogelijkheden en eventuele beperkingen.

Vervolgens stelt de trainer voor jou (en eventueel voor jouw hardloopmaatje) een trainingsprogramma op dat erop gericht is om jouw/jullie doel te bereiken. Dat kan bestaan uit hardlooptechniek aspecten, specifieke krachttraining, interval programma’s en/of een persoonlijk hardloopschema waarmee je toe werkt naar jouw/jullie hardloopdoel.

De intensieve Masterclass Hardlopen bestaat uit 6 trainingen onder leiding van de trainer. De Masterclass kan op verzoek uitgebreid worden met meer trainingen op specifieke gebieden. En ook met voedingsadvies.

Ook niet-leden van de Outdoor Fitnessclub kunnen een Masterclass Hardlopen boeken.

Data, tijden en plaats: worden in overleg vastgesteld
Duur: 6 trainingen van 60 minuten
Investering: 1 deelnemer € 60 per training; 2 deelnemers € 40 per persoon per training

Heb jij interesse? Meld je aan via het formulier op deze pagina.

Ja, ik meld me aan voor een Masterclass Hardlopen

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Emailadres

Telefoonnummer

Heb je blessures waar we rekening mee moeten houden?

Vragen of opmerkingen?

Ik ga akkoord met de voorwaarden van de Outdoor Fitnessclub

Neem de tekst over om spam te voorkomen
captcha