Clinic WOEFCAMP

Woefcamp

Wat is dit nu? Een WOEFCAMP? Bootcampen met je hond? Ja, echt, dat gaan we doen!

Hondenbootcamp is een bootcamptraining voor jou én jouw hond! Sport je of wil je gaan sporten en lijkt het je leuk en praktisch om jouw hond hierbij te kunnen betrekken, dan is deze bootcamp wat voor jou.

In deze WOEFCAMP clinic ga je onder leiding van Belinda samen met je trouwe viervoeter aan de slag. We gaan hardlopen, spelen interactieve games en doen oefeningen voor verbetering van kracht en conditie. De oefeningen hebben altijd meerdere opties, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. Hoewel de nadruk ligt op de training van de baasjes, draagt de hondenbootcamp ook bij aan de gehoorzaamheid van en de relatie met de hond.

Vanwege de fysieke belasting moet de hond minimaal twaalf maanden oud zijn. Omdat het een groepstraining is, is het belangrijk dat de hond sociaal vaardig gedrag vertoont ten opzichte van de andere honden. Een hond met kennis van de basiscommando’s (zit, af, blijf, volgen, hier komen) is niet verplicht, maar wel essentieel om alle oefeningen mee te kunnen doen.

Belinda is niet alleen een gedreven bootcamp trainster, maar traint ook met honden. Hoe mooi is deze combinatie in de WOEFCAMP, die zij op deze dag exclusief voor jullie geeft in het Haarlemmermeerse Bos.

Dit moet je als hondenbezitter echt een keer gedaan hebben. Ook als je zelf nog geen bootcamp ervaring hebt.

Ook niet-leden van de Outdoor Fitnessclub zijn van harte welkom!

Datum: zondag 19 mei 2019
Tijd: 12.00 -13.00 uur
Deelnemers: minimaal 6 en maximaal 12 personen
Plaats: Morgau, Paviljoenlaan 1, 2131 LZ Hoofddorp
Kosten: € 7,50 per persoon met hond

Schrijf je in via het inschrijfformulier op deze pagina.

Schrijf mij en mijn hond in voor de WOEFCAMP clinic

Naam baasje

Naam hond

Adres

Postcode

Woonplaats

Emailadres

Telefoonnummer

Vragen of opmerkingen?

Ik ga akkoord met de voorwaarden van de Outdoor Fitnessclub

Neem de tekst over om spam te voorkomen
captcha